psykologisk marketing

3 psykologiske marketing tips⭐🧠

Her får du mine tre tips til psykologisk marketing:

1 ⭐ Popularitet øger din support!

Støtten fra dit netværk skaber social proof, da folk stoler på det, de kender. Altså en flokmentalitet. Dvs. dit netværk, dine venner og dine relationer påvirker fælleskabet psykologisk i også at støtte dig 🧠

2 ⭐ Skab et behov – hvad opnår din modtager? Hav dem i fokus.

Risikoen for at miste noget øger handlekraft. Hvis din modtager forstår, at dit råd kan sikre dem imod at miste noget, er der langt større chance for at de tager action. Du kan derfor prøve at lave content, der taler ind i at undgå problemer, fremfor at opnå resultater. 🧠

3) ⭐ Spejl os – vær autentisk og vis din personlighed!

Modtager skaber forbindelse med brand de kan spejle sig i. Husk derfor hvem din modtager er, og snak i samme sprog og tone som dem. Vi spejler os nemlig i de koncepter som vi følger og knytter os til. 🧠

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *