Fremtiden er lys

Dato:

Krisehistorierne ligger side om side som perler på en snor, som er en tung halskæde, de unge mennesker alt for tidligt i livet skal bære rundt på, og Danmarks statsminister er drivkraften, der dyrker og vækster dette narrativ. I to valgperioder har Mette Frederiksen næsten kun vist sig på skærmen eller i debatter, når der skal pustes liv i kriseretorikken for at holde den i gang.

En ny undersøgelse viser, at hver fjerde unge kvinder overvejer ikke at få børn på grund af klimaforandringerne eller klimakrisen, som Mette F ville kalde det.

Vi er ved at skabe et samfund af unge mennesker, der vokser op i en opdyrket frygt og konstant kriseretorik om alle de udfordringer, de står overfor. Et ensfarvet verdensbillede, som dyrker frygt, lammelse og offermentalitet.

Krisehistorierne ligger side om side som perler på en snor, som er en tung halskæde, de unge mennesker alt for tidligt i livet skal bære rundt på, og Danmarks statsminister er drivkraften, der dyrker og vækster dette narrativ. I to valgperioder har Mette Frederiksen næsten kun vist sig på skærmen eller i debatter, når der skal pustes liv i kriseretorikken for at holde den i gang.

Det skal stoppe.

Vi har brug for unge, nysgerrige og kreative mennesker.

Vi skal heppe på dem.

De er vejen til at skabe nye muligheder.

Deres unge nysgerrighed og nysyn er svaret på de udfordringer, vi som samfund står over for, og det fremmer vi ikke med lammelse og frygt. Tværtimod.

Du kan nemt dele indlægget her:

flere
indlæg