Af alle kager i verden, har jeg nok den støreste svaghed for bananbrød.
Jeg kan simpelthen ikke få nok, den er god helt frisk og varm, men også dagen efter kold og fast.
Prøv den, alle omkring dig vil takke dig!
DET SKAL DU BRUGE:
4 Bananer
3 Æg
70g brun farin
70g neutral olie
1 tsk vanilje
½ tsk kanel
130g manitoba mel
1 tsk bagepulver
½ tsk natron
1 tsk salt
130g mørk chokolade
FREMGANGSMÅDE:
1. Pisk dine æg, sukker, vanilje og kanel godt sammen.
TIP: Æggemassen skal være hel hvid og luftig.
2. Skift nu piskeriset ud med din k-spade.
3. Rør nu din olie i.
4. Mos nu dine bananer groft med en gaffel.
5. Tilsæt dem miksen.
6. Sigt mel, bagepulver, natron og salt i – rør til det er fordelt ud.
7. Tilsæt nu chokolade og rør få gange.
Bages ved 175grader i ca. 40 min.
Ja det var simpelthen så nemt og hurtigt!
Husk at hop ind og smid et like her: www.instagram.com/chelle_lilly

