BLONDIE M. BROMBÆR

blondie m. brombær

Glutenfri blondie kage m. stykker af brombær og hvide chokolade chunks ??

Spis den som den er, eller brug den som bund i din mousse kage – begge dele fungere perfekt ?

OPSKRIFT:
Det skal du bruge:
150 g smør
200 g hvid chokolade
3 æg
100 g sukker
1 tsk salt
Et par brombær

… og ja det er simpelthen alt du skal bruge ?

1. Smelt dit smør i en gryde, og i en anden skål hakkes din chokolade fint.
2. Når smørret er smeltet, hældes det over den hakket chokolade og der røres til al chokoladen er smeltet.
(TIP: Hvis du har problemer med det, kan din stavblender hjælpe dig)
3. Del dine æg i hvider og blommer.
4. Rør dine æggeblommer ud i chokolade massen (obs. pas på den ikke er for varm)
5. Pisk æggehvider med sukker i en anden skål, pisk til en stiv marengs.
6. Vend nu forsigtigt de to masser sammen til en homogen masse, og fyld den i din bageform.
7. Put brombær ned i kagen nu.
8. Bages i 40 min ved 170grader alm ovn.
Lad kagen køle helt af, eventuelt fryses kort inden du nyder den!

TIP: Hvis du ønsker en fastere kage tilsæt 100g mel og 1/2 tsk bagepulver.


ENJOY!

Husk at hop ind og fælg med på www.instagram.com/chelle_lilly

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *