BROWNIE SWIRL

brownie

Hvem elsker ikke brownie?
Chokolade, smør og kærlighed!

Det her er den kendte brownie fra ÆRLIGT toppet med marengs og hvid chokolade.
Udover alt det lækre en brownie kan, er denne også glutenfri – så alle kan være med.

Husk at hvis du er glad for min blog, og opskrifter – så betyder et like og en deling SÅ MEGET for mig!

DET SKAL DU BRUGE:
250g chokolade mørk
8 æggeblommer
8 æggehvider
225g rørsukker.
225g smør saltet
50g chokolade hvid.


SÅDAN GØR DU:

  • Del dine æg.
  • Pisk æggehvider og sukker til fast marengs.
  • Smelt smør og chokolade over vandbad.
  • Rør æggeblommer i din lune smeltet chokolade.
  • Tag 4 spsk marengs fra i en anden skål.
  • Vend resten af marengsen med den lune chokolademasse.
  • Fordel din brownie dej i en beklædt bageform på ca. 30×40.
  • Top dejen med den frataget marengs, og lav swirls med en kniv.
  • Bag kagen i 50 min ved 175 grader.
  • Når kagen tages ud, fordeles hakket hvid chokolade på toppen.
  • Vent 5 min og smør nu den hvide smeltet chokolade ud.
  • Kagen skal nydes kold – evt i fryseren over natten.

    ENJOY!



Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *