KARAMEL BROWNIE

KARAMEL BROWNIE opskrift
Den her kage er syndig og gudeskøn!
Fyldt med alt det bedste! Fyldig chokoladebund, perfekt saltkaramel og en blød flødecreme!

Forkæl dem omkring dig med den her bandit, og de vil takke dig!

BUND:
275g chokolade (jeg bruger blandet mælk og mørk)
150g smør
500g sukker
8 æg
2 tsk salt

1. Chokolade, smør og halvdelen af sukkeret smeltes over vandbad til homogen masse.
2. Del dine æg.
3. Pisk æggehvider stive med resten af sukkeret og salt.
4. Når din chokolademasse er homogen, stil den til side til den er fingervarm.
5. Vend æggeblommerne i din chokolademasse. 
6. Vend til sidst æggehviderne i.

Smør din kageform med smør og drys evt. med rørsukker eller små chokoladestykker.
Hæld din dej i.
Bag kagen ved 175grader i ca. 50 min, tjek evt med en spids.
Sæt kagen på køl i nogle timer.

KARAMELSOVS:
200g sukker
50g smør
1 dl fløde
½ tsk salt

1. Smelt sukker i en gryde, når det er smeltet, tages gryden af varmen.
2. Tilsæt smør og rør godt.
3. Sæt gryden tilbage på varmen og tilsæt fløde imens du konstant rør.
4. Når sovsen har rette konsistens, tages den af varmen og køles af. 
TIP: husk at den bliver lidt mere fast når den bliver kold.

KARAMELCREME:
2 bl. husblas
170g gold chokolade
½ liter piskefløde
2 spsk karamel sovs (den du har lavet)

1. Læg husblas i blød i koldt vand.
2. Lun fløde, og opløs herefter din husblas heri.
3. Hæld nu den lune fløde over din goldchokolade og rør/stavblend til du har en homogen masse.
4. Stil massen på køl min. 6 timer.
5. Efter din creme har kølet, og inden du skal til at samle din kage. Piskes cremen ved høj hastighed på en røremaskine/håndmikser. Cremen skal piskes luftig, men den må ikke skille.

Saml nu din kage:
Først din browniebund, herefter en godt lag karamelsovs, og til sidst din karamelcreme.
Pynt med karamelsovs, chokoladestykker og lidt flagesalt.


Enjoy! Men pas på – den er farligt vanedannende!

ELSKER at se det færdige resultat så del det endelig med mig!
Husk at følge med her: www.instagram.com/chelle_lilly

Hvis der er nogle spørgsmål, så spørg endelig!

KARAMEL BROWNIE opskrift

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *