PØLSEHORN – SUPER TIL MADPAKKEN.

pølsehorn

Pølsehorn er geniale til at tage med på farten, hvad end det er i børnenes madpakke eller på familietur i skoven.
De her pølsehorn holder sig bløde og luftige i flere dage – så mens du er i gang, kan du lige så godt lave dobbelt portion.

OPSKRIFT:
giver 20 pølsehorn.

Det skal du bruge:
3dl mælk
1dl smagsneutral olie
40g gær
250g hvedemel
150g manitobamel
1 spsk sukker
2 tsk salt
2 tsk paprika
1 tsk gurkemeje
1 tsk cayennepeber
2 spsk Ketchup + ekstra hvis man ønsker det som fyld.
2 æggeblommer til pensling
sesamfrø som pynt.
Sprayfedt eller smagsneutral olie.

FREMGANGSMÅDE:
1. Lun mælk, sukker og krydderier (undtagen salt) til fingervarm og opløs herefter gæren heri.
2. Put din mælkemasse i din røreskål og tilsæt olie og Ketchup.
3. Begynd nu at røre imens at du tilsætter din mel. Brug den type mel du bedst kan lide.
4. Rør indtil at dejen hænger godt sammen, og begynder at slippe siderne.
5. Tilsæt til sidst salt og rør kort.
6. Stil din dej lunt og overdækket til hævning i 30min.
7. Efter hævning, putter du sprayfedt/smagsneutral olie på dit bord og rullepind. Nu ruller din dej ud til ca 1,5 cm tykkelse.
8. Skær firkanter der passer med længden til din pølse.
9. Læg pølse og ketchup og fold din dej op over og klem dejen sammen – læg den klemte side nedad.
10. Lad dine pølsehorn efterhæve i ca. 30 min, imens din ovn varmes op til 210grader over/under varme.
11. Inden du bager dine pølsehorn, pensler du dem med æggeblomme og drysser med sesamfrø.
12. Bages i ovnen i 10-12 min.

Enjoy!

Hvis du gerne vil følge med i nye opskrifter, så hop ind og tryk følg her:
www.instagram.com/chelle_lilly – det vil betyde mega meget for mig!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *