Portfolio | SB01

Smukt Bryllup

Brandidentitet, Illustrationer, Hjemmeside

Smukt Bryllup ønsket både en ny brand identitet og hjemmeside, til deres smukke bryllups univers. Derfor var det vigtigt at vi målrettet brandet efter vores målgruppe brude og gomme. 

Efter et 60 min lang 1:1 session fandt vi frem til essensen af conceptet, og hvilke elementer som både hjemmeside og logo skulle indeholde. 

Løsningen blev en lækker og feminin hjemmeside, med et tilhørende brugtbart logo – som kommer i hele 5 udgaver. Dette sikre at kunden har et logo der kan bruges til alle de emner, hun ønsker at bevæge sig på. 

August 2022  |  Brandidentitet 6500,- // Hjemmeside 10.000,-  |  Link

logo håndtegnet
brandidentitet design
mockup hjemmeside
logo design feminint

Ønsker du også hjælp til at komme godt fra start med din nye drøm? 

Så gør ligesom Louise – hvor vi både stod for brand identitet og hjemmeside. 
På den måde sikre vi os den røde tråd fra a-å og sikre samtidig at kunden ikke behøver at cirkulere imellem forskellige bureauer.

"Kære Chelle. Jeg var rørt til tåre over at se den nye hjemmeside og logo til min virksomhed smukt-bryllup.dk. Hjemmesiden er blevet endnu flottere end jeg havde forestillet mig. Elegant, romantisk og stilet. Chelle har virkelig ramt den stil og stemning jeg gerne ville have frem i Smukt Bryllup og hun har i det hele taget bare været en fornøjelse at arbejde sammen med. Der har været en rigtig god kommunikation fra start til slut og jeg har kunne stille en masse spørgsmål undervejs, som er blevet mødt. En hver virksomhed ville have gavn af Chelles personlige branding og kreative indspark. De varmeste anbefalinger herfra! Kærligst, Louise"
Louise Neupert
Founder af Smukt Bryllup

Se mere