På seks måneder har mit éne digitale mini produkt tjent cirka:

0 kroner

INDHOLD AF DIT NYE KURSUS:

Indeholder 1 video og 1 lille guide.

Tænker du, at digitale mini produkter er for de særligt brancher eller nicher? Lad mig løfte sløret: Det er for alle – inklusiv dig! 

Og mellem os? Der er ikke noget federe end at se resultaterne af din egen kreative indsats blive til kontanter.

Det bedste ved digitale mini produkter? Lav dem én gang, sæt dit kundeflow op, og voila! Resten handler blot om at peppe dine sociale medier op med fedt indhold.

I modul 1 bliver du forkælet med en sprudlende videoguide og en handy ebog, der vil tænde den kreative pære og hjælpe dig med at finde den gyldne idé til dit næste digitale mesterværk. 

Står du med den gyldne idé fra Modul 1 og klør i fingrene for at komme i gang? Fantastisk! Modul 2 er skræddersyet til at omsætte dine kreative tanker til konkret handling.

Er du nogensinde blevet fanget i planlægningsfasen, hvor alt føles overvældende? Jeg har været der, og det er præcis, hvorfor dette modul er en game-changer. Her får du en trin-for-trin guide, som hjælper dig med at bryde processen ned i håndterbare dele.

🌟 Dyk ned i en dybdegående videoguide og en detaljeret poster (du kan printe), der tager dig fra konceptudvikling til det færdige produkt. Uanset om det er design, indhold eller teknik, har jeg got you covered. Slip din indre skaber fri og lad os sammen skabe noget magisk! 🌟

Klar til at dykke dybere ind i den digitale produktverden? Modul 3 er lige det, du har ventet på. Her går vi i detaljer med de mest populære formater for digitale mini produkter: ebøger, lydoptagelser og videoer.

Måske drømmer du om at forfatte en e-bog, der fanger læserens opmærksomhed fra første side? Eller vil du skabe en lydoptagelse, der giver lytteren gåsehud? Eller måske vil du fordybe dig i videoproduktion og skabe indhold, der får seerne til at spærre øjnene op?
Altsammen med det formål at skabe et stortsælgende digitalt mini produkt.

🌟 I Modul 3 får du tre omfattende videoguides, som viser dig, hvordan du kan mestre hver af disse formater. Jeg deler mine bedste tips, tricks og værktøjer, så du kan producere kvalitetsindhold, der imponerer dit publikum. Uanset dit formatvalg, er det tid til at gøre dine digitale drømme til virkelighed! 🌟

Så du har dit digitale mini produkt klar. Hvad nu? Nu er det tid til at dykke ned i den tekniske del! Modul 4 er din ultimative guide til at få dit produkt live på din hjemmeside, så du kan begynde at se salgene strømme ind.

Undrer du dig over, hvordan du fanger besøgendes opmærksomhed med en effektiv popup? Eller hvordan du styrer deres rejse med en velplaceret redirect? Måske vil du skabe en landingsside, der konverterer besøgende til købere på ingen tid? Og lad os ikke glemme salgssiden – hjertet i din online forretning.

🌟 I Modul 4 dykker vi ned i disse emner med detaljerede videoguides. Fra oprettelse af popups til design af overbevisende salgssider, jeg deler mine bedste tekniske tips og tricks. Uanset om du er en teknisk novice eller en erfaren webmaster, vil dette modul give dig de værktøjer, du har brug for, til at lancere dit produkt med succes. Er du klar til at gøre din hjemmeside til en salgsmaskine! 🌟

Er du klar til at forvandle dine besøgende til loyale kunder? Modul 5 er din guide til at skabe et kundeflow, der ikke bare fungerer, men som også konvertere!

  • Organisk content på sociale medier: Lær hemmelighederne bag at skabe indhold, der ikke bare fanger, men også fører dine følgere direkte til dit digitale produkt. Lad os gøre sociale medier til din bedste ven!

  • Automatiseringens kunst: Lad teknologien gøre det hårde arbejde! Fra e-mail sekvenser, der varmer dine leads op, til automatiske opfølgninger, der får dem til at føle sig specielle – automatisering er din nøgle til at skalere uden at miste det personlige touch, men også uden at løbe tør for batteri.

  • Udnyt potentialet i dine digitale mini produkter: Måske har du skabt en e-bog, men har du overvejet en ledsagende lydoptagelse? Eller en mini-videokursus? Dyk ned i, hvordan du kan remixe og genbruge dit indhold for at nå ud til et bredere publikum. Men også hvordan du kan bruge dine digitale produkter, til at lukke større salg end tidligere.

🌟 Med Modul 5 ved din side bliver hver interaktion en del af en større rejse, en rejse der fører lige til hjertet af dine digitale produkter. Klar til at skabe en oplevelse, som dine kunder vil elske fra start til slut? 🌟

Dit (stortsælgende) digitale mini produkt - Din ultimative vejledning fra idé til salg!

Er du soloselvstændig og drømmer om at skabe dit eget digitale produkt? Så får du her den perfekte guide! Med din nye A-Z guide lærer du trin-for-trin, hvordan du genererer ideer, skaber dit produkt og sætter konventerende kunderejser op.

Hvad får du i kurset?

  1. Fra idé til udførelse: Få indsigt i, hvordan du genererer unikke ideer og omsætter dem til digitale produkter, der bliver set i det online landskab.

  2. Tekniske Tips & Tricks: Bliv en haj til at implementere dit produkt på din hjemmeside. Fra popups til landingssider – du får det hele!

  3. Produkt mesterklassen: Ebøger, lydoptagelser, videoer – uanset formatet, lær hvordan du skaber indhold, der fænger og fortryller.

  4. Kundeflowets magi: Maksimer din omsætning ved at guide dine besøgende gennem en fortryllende kundeoplevelse, der ender i salg igen og igen.

  5. Fra organisk til autopilot: Skab autentisk og engagerende indhold, der ikke bare får likes, men også konverterer dine følgere til loyale kunder.

Dit (stortsælgende) digitale mini produkt - Din ultimative vejledning fra idé til salg!

A-Z Vejledning: Fra idégenerering til salg – vi guider dig igennem hvert enkelt trin.
Evig Adgang: Dit køb er en investering for livet. Gense kurset, når du vil!
Ekspertrådgivning: Lær fra de bedste og undgå begynderfejl, der kan koste dyrt.

Er du klar til at skabe et digitalt mini produkt, der ikke bare sælger, men også skaber en varig indvirkning?
Tag springet, og lad mig hjælpe dig med at realisere din digitale drøm!

Er du klar til at tage din digitale rejse til det næste niveau?

Din investering for en plads her kunne sagtens være 2500,-

Men kurset er resten af året kun 1199,-

EARLYBIRD GÆLDER KUN FREM TIL 04.12

BRUG KODEN “EARLYBIRD50”