Liberal iværksætter med meget på hjertet
og med en lidt for stor kærlighed til stiletter, kaffe og bøger

Mit navn er Chelle.

Velkommen til mit lille hjørne af internettet.
Hvem er hende i det farverige tøj med alle holdningerne? Det er mig, Chelle. Jeg er 31 år, mor til tre små mennesker og kreativ iværksætter. Når ikke jeg har travlt med at være iværksætter (og rocke mine stiletter) elsker jeg at dykke ned i samfundsdebatten med en frisk liberal vinkel. 

 

Formål:
Verden gennem liberale briller er fri, optimistisk og ansvarlig, og det er også sådan, at jeg, Chelle, har valgt at anskue livet på trods af, jeg ikke er født med de bedste kort på hånden. Mit motto er: ”Hvis jeg kan, kan du også!”

I min dagligdag hjælper jeg iværksætter og SMV’er med at skabe digitale strategier – og derefter implementere dem ved hjælp af mit mediehus i Frederikssund. 

I mit erhverv, politiske bidrag og med bloggen på siden vil jeg derfor gerne være med til at inspirere dig, som læser, til at tro på, at du også kan få dine drømme til at gå i opfylde med flid og stædighed. Samtidig vil jeg også gerne vise, at liberalismen også er den mest menneskelige ideologi, selvom fordommene siger anderledes.

Mail: kontakt@chellelilly.dk
Telefon: +45 25111335

Mine hjertesager:

Nysgerrig udvikling skaber fremtiden.

Jeg tror på at vi altid kan blive bedre, klogere og skabe nye og innovative løsninger.