fedt du er landet her hos

chelle lilly

Ekspertise, rådgivning og håndtering
inden for content, concept og markedsføring.
PORTFOLIO

her får du:

Rådgivning, ekspertise og håndtering af: Sociale Medier, Markedsføring og Branding.

Lad din markedsføring begynde at arbejde for dig.

Du skal bruge din tid, der hvor du er bedst – og så kan vi hjælpe med resten. CREATIVE CON er personlig markedsføring på en helt ny måde.

CONNECT
JEG STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG!

Vidste du at kontinuerligt, genkendeligt og personligt content øger aktivitet og følgertal på dine sociale medier? Disse følgere er nogle af dine varmeste potentielle kunder.

HVorfor vælge chelle:

Hej jeg er Chelle, en kreativ og krøllet hjerne - med enorm passion og unik viden inden for sociale medier, markedsføring, og branding. Du slipper for at bruge uendelige timer på at sætte dig ind i det hele, for det har jeg taget mig af - og nu skal du bare nyde alle guldkornene.

Du får hjælp - lige der hvor du er!

Testimonials
e-bog
call to action ebog

Call to actions er alt afgørende for din virksomhed, og her får du 40 siders guf og guldkorn der lærer dig alt du behøver at vide om call to actions. Downloadet 125 gange.

SESSION
GRATIS MINI SESSION

Her får du en mini 1:1 session hvor vi snakker om dine drømme, udfordringer og hvordan vi sammen kan rykke din virksomhed hen til de mål du har!

INSTAGRAM
SoMe ekspert

Daglige råd, tips og tricks serveret i et let og fordøjeligt format – som du kan modtage imens du er på farten. Gør som knap 6000 andre, og følg med hos @chelle.lilly!

ER CONTENT VIGTIGT?
"Vidste du at kontinuerligt, genkendeligt og personligt content øger aktivitet og følgertal på dine sociale medier? Disse følgere er nogle af dine varmeste potentielle kunder."
portifolio

Her kan du se mine tidligere og nuværende cases. Spørg endelig hvis du har nogen spørgsmål eller tanker. 

vil du også have gode resultater?

Her kan du få den hjælp der sikre, at din markedsføring begynder at arbejde for dig.